Trekdijk: adviesscenario

Trekdijk

Hieronder het adviesscenario gekozen in de gemeenteraad van 14 november 2019.

Bijlage 4 Factsheet advies

Hieronder het door de coalitiepartijen ingediende en aangenomen  amendement:

Amendement van LPM CDA VVD en SGP over milieucategorie Trekdijk

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring