Zoek
Sluit dit zoekvak.

Terugblik afgelopen raadsperiode

Bram de Buck, Lokale Partij Middelburg

Wat is u het meest bijgebleven van het afgelopen jaar?

Het afgelopen jaar kenmerkte zich door het overlijden van Piet Kraan, en de opvolging door mij als fractievoorzitter. Het is natuurlijk onmogelijk de leegte die een door de wol geverfde politicus als hij, op te vangen. Niettemin hebben we met de verkiezingen in zicht met steun van fractie en leden een prima campagne gevoerd. Dat ook nu veel Middelburgers op ons hebben gestemd, doet me goed.

Waar wilt u het komende jaar mee aan de slag?

Het realiseren van woningen voor jong en oud is voor de LPM een van speerpunten.

De uitvoering van de woonagenda is daarbij van groot belang. Het oplossen van huisvesting voor arbeidsmigranten is noodzakelijk. Wijzigen van bestemmingsplannen kan, nu de omgevingswet per 1 januari 2024 van kracht wordt, worden versneld. Daarin kunnen opkoopbescherming, woningsplitsing, zelfbewoningsplicht, worden aangepakt. De (jeugd)zorg moet op orde zijn.

Bram de Buck Fractievoorzitter LPM

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring