Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Teleurstelling over woonvisie Middelburg: ‘Dit is wel erg vaag’

Na jaren wachten zouden de problemen op de Middelburgse woningmarkt eindelijk worden opgelost. Hoopten ze. Maar de nieuwe woonvisie blijkt een grote teleurstelling voor alle partijen in de gemeenteraad. ,,Dit is wel erg vaag.”

Lees heel het artikel op de PZC

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring