Zoek
Sluit dit zoekvak.

Procedures Participatie en Politiek

Het college heeft onlangs in de commissie Ruimte verklaard dat het college m.b.t. het bevorderen van het meer bouwen (van woningen) in Middelburg zich tegengewerkt voelt door

1. de procedures welke door
bewoners worden aangespannen,

2. de participatie (het meepraten en meedenken van onze inwoners) en

3. de politiek welke plannen zou tegenhouden (de zogenaamde 3 p’s). Het college wordt daarom verzocht te antwoorden op de volgende vragen:

zie de Vragen art 41 RVO

Over bouwen Piet Kraan-LPM

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring