Zoek
Sluit dit zoekvak.

Politieke carrière Piet Kraan

Geschokt door het bericht van “onze” Piet Kraan

De PZC schreef hierover een mooi artikel, waarin de politieke carrière van Piet heel mooi is omschreven.

Wij de LPM leden, fractie en bestuur zullen hem blijvend steunen.

Artikel in de PZC (Maurits Sep)

Onverwacht einde aan politieke carrière Piet Kraan

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring