Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Piet Kraan trekt zich noodgedwongen terug

Piet Kraan onze zeer gewaardeerde fractievoorzitter en lijsttrekker trek zich terug.

Hierbij deelt de LPM mede dat Piet Kraan zijn lijsttrekkerschap op medische gronden in goed overleg met  onmiddellijke ingang heeft neergelegd. Hij zet zich in om de huidige raadsperiode af te maken.

Het lijsttrekkerschap van de LPM wordt overgenomen door Eduard Smit, tevens beoogd wethouder.

Beoogd fractievoorzitter wordt Bram de Buck.

Met het terugtreden van Piet komt een einde aan een 25 jaar lange politieke carrière, welke in 1997 begon bij de PvdA , in 2001 werd voortgezet bij de PPM en in 2010 werd vervolgd door de oprichting van de LPM, samen met Wim Steketee.

Hij neemt node gedwongen nu afscheid van de politiek maar kijkt tegelijkertijd tevreden erop terug dat, mede door zijn inzet, een lokale partij de grootste partij in de raad geworden is.

Wij begrijpen zijn terugtreden maar het valt ons wel zeer zwaar om op deze wijze afscheid van hem te moeten nemen.

 

Namens de LPM,

Ad Kunst, voorzitter.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring