Zoek
Sluit dit zoekvak.

Overstaptijd op perron Roosendaal te kort

De overstaptijd van, nog steeds 3 minuten, staat dus vaak garant voor ongeoorloofde, ongewenste en gevaarlijke taferelen op perron Roosendaal. Als een kudde opgejaagd wild draven de reizigers nogal eens over het perron van de ene naar de andere trein over een afstand van enkele honderden meters. De problemen zijn niet te overzien indien iemand in deze mensenmassa ten val komt. Oudere mensen of mensen die slecht ter been zijn kunnen hun aansluiting dan ook vaak wel vergeten. De Lokale Partij Middelburg heeft een motie ingediend m.b.t. de  overstaptijd.

Motie Overstaptijd (PDF)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring