Zoek
Sluit dit zoekvak.

Openbare Toiletten

Molenwaterpark zonder toilet

De herfstvakantie is begonnen en de toeristen zoeken Zeeland nog steeds op. Ook Middelburg, met zijn mooie nieuwe Molenwaterpark. Echter in  dit park ontbreekt het aan openbare toiletten. Gezien de veiligheidsmaatregelen om het Coronavirus terug te dringen, is het toch ondenkbaar, dat er in het hele park,  maar ook daar omheen  geen toiletten zijn. Een ieder doet gewoon zijn behoefte in de vijver of de bosschages, of verder in de buurt, wat de volksgezondheid erg kan schaden. Het wordt ook een ontoelaatbare toestand op deze manier. Er zijn in Middelburg diverse toiletten te vinden, maar allemaal ver van het park vandaan. Daarom pleit de LPM samen met de andere partijen door middel van een voorstel aan het college,  voor toiletten in het park, ook voor invaliden. We hopen hier een raad brede steun voor te krijgen.

Laten we samen zorgen voor een schone en fijne stad. Dat schone betekent ook dat de parkeergarages niet echt schoon zijn. De leuningen plakken, er staan plassen water en zwerfvuil ligt her en der verspreid in de garages. Dus ook niet coronaproof. Dat kan allemaal veel beter. Maar laten we als inwoners er zelf ook ons best voor doen, dat Middelburg schoon blijft.

Vera Barentsen. Raadslid Lokale Partij Middelburg.

 

De ingediende Motie

Motie LPM-Onderdijk en SP over openbare toiletten Molenwaterpark

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring