Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maakt Middelburg verkeerde keuze??

Maakt Middelburg verkeerde keuze met aardgasvrije wijken? ‘Gasleidingen wel nodig voor waterstof’

MIDDELBURG – Juist nu Middelburg nieuwe wijken bouwt zonder gasleidingen, komt waterstof in beeld als alternatieve energiebron. En laat dat nou net via gasleidingen naar de huizen vervoerd kunnen worden. Maakt Middelburg de verkeerde keuze, vraagt de LPM zich af.

Lees verder op PZC

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring