Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maak kennis met de nummers 1 t/m 9 van de Kieslijst!

Van links naar Rechts Mitchel Lodder (8), Jos van der Boom (6), Vera Barentsen (4), Bram de Buck (3) Eduard Smit (1), Wim Steketee (2), Jesse Aarnoutse (5), Bert Kollen (7) Gert-Jan Ridderbos (9)


Eduard Smit (1)

Onze lijsttrekker woont sinds 1983 met zijn ‘Zeeuws Meisje’ in Middelburg, was hier zo’n 30 jaar strafrechtadvocaat, is nu nog in deeltijd rechter. In al die jaren leerde hij Middelburg kennen tot in de haarvaten. ‘Hier kennen en groeten we elkaar’ zegt hij. Ook is hij ervan overtuigd dat ‘voorkomen beter is dan genezen’. Om daar iets aan bij te dragen heeft hij de lokale politiek opgezocht. Waarom dan de LPM? Eduards antwoord is simpel. ‘De LPM is niet onderworpen aan een landelijk bestuur en ook niet aan een ideologie. Dat is in de gemeentelijke politiek niet nodig. De LPM is een partij van gewone Middelburgers met een sociale inslag. Ook is de LPM streng tegen overbodige of riskante uitgaven en goed voor het milieu. Bovendien is de LPM open en eerlijk.’

Wim Steketee (2)

Mijn naam is Wim Steketee. Samen met Piet Kraan ben ik oprichter van de Lokale Partij Middelburg. Ik zit sinds 2002 in de gemeenteraad en heb een ruime ervaring opgebouwd. Ons partijbeginsel was en is nog steeds om openheid, transparantie en integriteit te betrachten en verantwoording af te leggen aan onze inwoners. Ik heb een hekel aan kiezersbedrog, volksverlakkerij en het leven in een schijndemocratie. Het leven in een rechtvaardige samenleving staat bij mij dus hoog in het vaandel.

Bram de Buck (3)

Mijn naam is Bram de Buck sinds 2017 actief voor de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistent na een cursus politiek actief te hebben gevolgd. Sinds 2018 ben ik raadslid geworden. Ik hou me vooral bezig met ruimtelijke ordening Met name bestemmingsplannen de omgevingswet en wonen. Wonen is een recht, en moet kunnen voor iedereen die in  onze mooie stad wil blijven en komen wonen. Voor jong en oud. De LPM zet zich in voor iedereen.

Vera Barentsen (4)

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Jesse Aarnoutse (5)

Mijn naam is Jesse Aarnoutse. Ik ben sinds 2016 actief voor de Lokale Partij Middelburg, eerst als fractieassistent en sinds 2018 als raadslid. Ik ben lid geworden om me in te zetten voor het mooie Middelburg te behouden, en de gemeente toekomstbestendig te maken. Dit betekent voor mij dat iedereen hier wil en kan blijven wonen, dat duurzaamheid vanzelfsprekend is, en dat we verder kijken dan de uitdagingen van vandaag in onze oplossingen. Ik ben altijd aanspreekbaar en hoop me nog lang in te kunnen zetten voor onze mooie gemeente.

Jos van der Boom (6)

ben een gepensioneerd Commandant Brandweer met 52 dienstjaren in vele functies, Officier van Dienst, Port Facility Officier, Security Manager. Actief Fractie assistent Commissie Algemeen Bestuur, in de overige vrije tijd doe ik aan senioren fitness, fietsen en reizen. Ik wil samen met de inwoners mijzelf inzetten voor de veiligheid in onze mooie leefomgeving, wijken, dorpen en stad. Uitspraak, “Met elkaar kunnen we veel bereiken we doen het veilig of we doen het niet!”

Bert Kollen (7)

Mijn naam is Bert Kollen – Was adjudant bij de Koninklijke marechaussee tot mijn vervroegd pensioen. – Momenteel ben ik als oproepkracht werkzaam bij Delta Safe Security in Middelburg. In 2021 heb ik ontslag genomen als CDA-raadslid in de gemeenteraad van Middelburg. Functie elders kwam ineens boven water. Geen CDA’er deed hier iets tegen. Dat zijn niet mijn normen en waarden. Daarom heb ik ontslag genomen en heb me aangesloten bij de Lokale Partij Middelburg als veiligheidsexpert waarop ik op plaats 7 van de Kieslijst sta.

Mitchel Lodder (8)

Mijn naam is Mitchel Lodder, geboren en getogen in Middelburg. Na de middelbare school heb ik Middelburg enkele jaren verlaten om fysiotherapie te studeren, hierna ben ik weer met plezier teruggekeerd naar onze prachtige stad. Sinds 2018 ben ik werkzaam in Middelburg als fysiotherapeut en niet veel later ben ik mij ook gaan interesseren in de lokale politiek, en dan met name de dossiers binnen het sociaal domein. De LPM voelde als een warm bad toen ik in 2021 mee ging draaien.

Gert-Jan Ridderbos (9)

Mijn naam is Gert-Jan Ridderbos, met mijn 19 jaar de jongste “telg” van de LPM! Ik studeer op het moment HOM, Horecaondernemer en management aan de Middelbare Hotelschool in Bergen op Zoom. Ik heb een breed sociaal netwerk waarin ik veel zaken hoor wat er beter kan in Middelburg en daarvoor wil ik me graag in gaan zetten. Ik laat mijn “gezicht veel zien” in het Middelburgse dus schroom niet om mij aan te spreken!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring