Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gesprekken met inwoners over de zorg

De LPM en SP vragen de (nieuwe) gemeenteraad in een motie:

De vrijwillig burgeradviseurs (naast de bestaande activiteiten) in te zetten bij de genoemde evaluatie. Daar zo spoedig mogelijk met inwoners over te communiceren. De benodigde faciliteiten daartoe beschikbaar te stellen dan wel aan te bieden om bij mensen thuis langs te gaan.

Motie van LPM en SP.

Motie- Gesprekken met inwoners over zorg

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring