Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dienstverlening

Dienstverlening

 Het is jammer dat de dienstverlening in het algemeen, ook voor de inwoners van Middelburg, achteruitgaat.

Ik wil het nu met name hebben over het verdwijnen van pinautomaten in de wijken en dorpen en het contante geld. Maar er is natuurlijk nog veel meer.

Zelfs de Nederlandsche Bank (DNB) maakt zich ook al zorgen dat contant geld, immers nog steeds een wettig betaalmiddel in tegenstelling tot pinnen, aan het verdwijnen is.

Ook de LPM ontvangt hierover klachten. Het betreft dan met name ouderen, visueel gehandicapten en laaggeletterden, waarvan er 2,5 miljoen in Nederland zijn.

Ook wijst DNB op storingen en hackers, wanneer er nog uitsluitend gepind zou kunnen worden. We zijn het met DNB eens dat op deze manier de samenleving te kwetsbaar wordt.

Vaak wordt om deze dienstverlening af te schaffen gewezen naar de toenemende criminaliteit. Dat kan zo zijn, maar dan hapert er toch iets aan de bestrijding hiervan.

De LPM vindt dat dit vervolgens niet kan worden afgewenteld op de kwetsbare groepen.

Snelle jongens zullen zeggen, dat stilstand achteruitgang is.

De oudere generatie zal zeggen, dat elke verandering geen verbetering is.

Laten we, wat dit onderwerp betreft, het maar op het laatste houden.

 

Wim Steketee

Raadslid Lokale Partij Middelburg

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring