Zoek
Sluit dit zoekvak.

College Middelburg geïnstalleerd

Het college van Middelburg is dinsdagavond 22 mei geïnstalleerd.

Van links naar rechts:

Chris Dekker (SGP), Johan Aalberts (CDA), Chris Simons (VVD), burgemeester Harald Bergmann, en Cees Lodder(LPM).

Toekomstbestendig
Piet Kraan fractievoorzitter van de LPM  lichtte kort het werkprogramma van de coalitie toe. Hij noemde het een gevarieerd programma dat gaat zorgen voor een toekomstbestendig Middelburg, waar ook de oppositiepartijen nog voldoende invloed op zullen krijgen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring