Zoek
Sluit dit zoekvak.

Blog: Wijktafels

Wijktafels

Ieder half jaar zijn er in Middelburg in alle wijken : de Wijktafels.

Deze zijn voor iedereen toegankelijk en worden tamelijk druk bezocht. Toch kan dat beter. De inwoners uit elke wijk kunnen dan meepraten en vragen stellen over de ontwikkelingen in hun wijk. De wijkwethouder, de wijkmanager,  het wijkteam en de BOA’s en wijkagent  zijn daar aanwezig. Verschillende raadsleden, waaronder de LPM zijn ook altijd aanwezig en aanspreekbaar.

Ook SWM en Woongoed zijn vaak van de partij. De LPM wil benadrukken dat het echt belangrijk is in verband met de participatie dat bewoners hun mening kunnen geven. Er wordt door ons verslag gemaakt en op onze website geplaatst, zodat u het altijd nog eens na kunt  lezen. Iedere wijk in Middelburg is anders dus er zijn altijd andere wensen of klachten of ideeën.  Daarom is het wijkbudget ingesteld door de Gemeente. Dit is een bedrag dat gebruikt mag worden voor nieuwe initiatieven die voor de hele wijk belangrijk zijn. Er wordt ook een groencheque uitgegeven ieder jaar. Deze is bedoeld om wat meer groenvoorziening te krijgen in de wijk. De datums van de wijktafels staan op de site van de Gemeente en in de Faam. De LPM  ziet u graag terug op de wijktafel in uw wijk.

Vera Barentsen Raadslid LPM

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring