Zoek
Sluit dit zoekvak.

Energievoorziening en geluidoverlast

Energievoorziening en geluidoverlast

Omwonenden van het stadskantoor zijn verontrust over de keuze die de gemeente maakt m.b.t. de energie voorziening van het stadskantoor..

De LPM stelde daarover vragen. De beantwoording daarvan in onderstaand document.

Enegievoorziening en geluidoverlast

 

Thermodynamische warmtepomp nauwelijks in beeld bij installateurs

Thermodynamische warmtepomp nauwelijks in beeld bij installateurs

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring