Zoek
Sluit dit zoekvak.

Blog: Vera Barentsen over communicatie

Communicatie.

De LPM is van mening dat het heel erg jammer is, dat het boekje over Middelburg met alle wetenswaardigheden erin niet meer uitgegeven zal worden in de toekomst, dit in verband met de toenemende digitalisering. Voor oudere mensen en inwoners die geen computer hebben is dit een gemis, temeer omdat er wel vraag naar is. Het is altijd makkelijk om snel even iets op te zoeken over een sportvereniging of hulpdiensten of andere belangrijke informatie over Middelburg. Daartegenover staat wel, dat er voldoende hulp wordt geboden in de centrale publiekshal van het Stadskantoor. Deskundige en vriendelijke medewerkers staan u daar te woord. Aan de vele bezoekers van deze hal kunnen we zien dat persoonlijke benadering belangrijk blijft.
Ook bent u altijd van harte welkom op een fractievergadering van de LPM, waar wij als partij altijd bereid zijn om naar uw klachten te luisteren en eventueel een oplossing voor u te vinden.
Jammer is het wel weer, dat er geen speciale kennismakingsbijeenkomst meer plaatsvindt voor nieuwe inwoners van Middelburg.
Wij vinden de Nieuwjaarsbijeenkomst hiervoor niet voldoende geschikt, omdat deze open staat voor alle inwoners en niet specifiek voor de nieuwe.
Desalniettemin hoopt de LPM u daar toch weer te ontmoeten om u een gelukkig nieuwjaar toe te wensen.

Vera Barentsen -Heijgelaar.
Raadslid Lokale Partij Middelburg
www.lokalepartijmiddelburg.nl
V.Barentsen@lokalepartijmiddelburg.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring