Zoek
Sluit dit zoekvak.

Blog: En nu naar buiten!

En nu naar buiten!

De afgelopen weken, maanden, hebben in het teken gestaan van bescherming. Bescherming van onze gezondheid, bescherming van de zwakkere groepen in onze samenleving, bescherming van de capaciteit op de intensive care. Deze periode heeft een gigantische impact gehad. De afgelopen periode is ongekend zwaar geweest. We hebben veel persoonlijk en financieel leed gekend. Mensen zien was er niet bij, even naar buiten was een zeldzaamheid. Maar het heeft zijn effect gehad. Het corona virus is nu dusdanig onder controle dat we weer voorzichtig naar buiten kunnen.
De afgelopen periode hebben wij, LPM en gemeente, samen met ondernemers, ons hard ingezet de binnenstad veilig te maken. De binnenstad heeft een grote herinrichting ondergaan. En als resultaat kunnen we deze vanaf week weer winkelen en naar de terrassen. Doe dat ook! De ondernemers in de binnenstad hebben een ongekend zware periode achter de rug. Toeristen zullen we de komende tijd moeten missen. Wees daarom toerist in eigen stad. Ga gezellig op het terras zitten, koop in een lokale winkel in plaats van via internet. Zoek de gezelligheid op. Bescherm, naast uw eigen gezondheid, ook onze ondernemers, die de stad maken wat hij is. Komt allen, maar wees veilig.

Jesse Aarnoutse
Raadslid LPM

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring