Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Aan het woord Mitchel Lodder, fractie assistent

De voorjaarsrondes van de wijk- en dorpstafels zijn van start gegaan. Deze week staat bijvoorbeeld de wijktafel van Dauwendaele op het programma en vond vorige week de wijktafel van wijk de Griffioen plaats. De LPM was uiteraard hier ook bij aanwezig waaronder ook onze wethouder (en wijkwethouder van de Griffioen) Eduard Smit. 

Tijdens een wijk- of dorpstafel komen lokale actualiteiten aan bod en hebben inwoners inspraak. Een goede gelegenheid dus om met vragen, ideeën of klachten te komen (of zoals vorige week tijdens de wijktafel in de Griffioen, een mooi moment om een petitie aan de wethouder aan te bieden). 

De fractie van de LPM is aanwezig tijdens alle wijk- en dorpstafels zodat wij van alles op de hoogte zijn van wat er in de wijk of het dorp speelt. Kijk even op de site van middelburg.nl om te kijken wanneer uw wijk of dorp op de agenda staat. Wij zien graag dat deze bijeenkomsten actief, door jong en oud, worden bezocht!

Mitchel Lodder

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring