Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aan het woord………………………….Fractie assistent Bert Kollen

Lokale Partij Middelburg wil graag weten wat uw ervaring is met de betaalautomaten bij de parkeerplaatsen in Middelburg.

Lokale Partij Middelburg krijgt meerdere klachten dat ze:

– slecht leesbaar zijn

– symbolen op knoppen  niet altijd meer leesbaar zijn

– betalen per pin werkt niet altijd

– letters zijn vak te klein om te lezen.

– bij regen zijn ze nog slechter

– instructies zijn vaak niet duidelijk.

Nu wil de Lokale Partij Middelburg graag van u weten:

Herkent u zich hierin?

Of…….

Valt het allemaal wel mee?

Bert Kollen

Fractie assistent Lokale Partij Middelburg

Bertkollen@zeelandnet.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring