Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aan het woord ………………..

Vera Barentsen Raadslid LPM

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de inwoners van Middelburg gestemd hebben voor de Gemeenteraadsverkiezingen van Middelburg.

Er zitten 29 raadsleden in de Raad. Deze raadsleden hebben per partij maximaal 3 fractieassistenten die ook aanwezig zijn op de 3 Commissievergaderingen: Maatschappelijke Zaken, Ruimte en Algemeen Bestuur.

Wij als lokale partij gaan voor lokale politiek en proberen de problemen in Middelburg zo veel mogelijk opgelost te krijgen door middel van moties, schriftelijke vragen aan het College of amendementen. U kunt de raadsvergadering altijd bijwonen vanaf de tribune. Ook de Commissievergaderingen zijn openbaar. Daar mag men ook inspreken.

Een paar voorbeelden waar ik me persoonlijk voor ingezet heb zijn: de lekkage en achterstallig onderhoud van de Geere parkeerkelder en openbare toiletten op het Molenwaterpark. Als raadslid kun je dan toch veel betekenen voor de stad. We zijn altijd aanwezig op de wijktafels in iedere wijk.

Maar ook de zorg over een nieuw te bouwen AZC heeft onze aandacht. We hebben 5 zetels in de Raad en zitten in de Coalitie met onze wethouder, dus we hebben best wel wat in te brengen. Bovendien staan we altijd voor de inwoners klaar die vragen hebben.

Kortom een boeiende uitdaging waar ik me graag voor wil inzetten.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring