Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Verkiezing station Middelburg

Verkiezing station Middelburg slechtste van Zeeland is de druppel: ‘Beschamend dat het visitekaartje van de stad er zo bij staat’

,,Beschamend dat het visitekaartje van de stad er zo bij staat”, zegt Middelburgs LPM-raadslid Jesse Aarnoutse. ‘Een hele prestatie’ schampert hij richting gemeentebestuur. ,,Zeker omdat veel andere stations niet meer zijn dan een veredeld perron met windscherm.” Hij roept op tot actie.

Lees heel het artikel op PZC.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring