Zoek
Sluit dit zoekvak.

Van de bakker naar de slager naar de wijkagent: wijkcentrum opent deuren in winkelcentrum Dauwendaele

Boodschappen doen en meteen even hulp vragen aan de wijkagent. Of een wens indienen bij het wijkteam. Inwoners van de Middelburgse wijk Dauwendaele kunnen terecht in een nieuw wijkcentrum.

Onze voorzitter aan het woord in dit bericht over Wijkcentrum Dauwendaele!

Lees heel het artikel op de PZC

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring