Zoek
Sluit dit zoekvak.

Uitstroom benchmark Orionis

Orionis  kan zich prima meten met de jaarlijkse CBS meting van gemeenten met meer dan 100.000 inwoners en/of meer dan 2000 bijstandsgerechtigden.

Motie benchmark uitstroom Orionis 18-66-16-april-18

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring