Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sociale huurwoningen in de verkoop

DE PZC kopte:

“Woongoed verkoopt sociale huurwoningen. Straks wonen er alleen nog rijke mensen in het centrum van Middelburg”.

De LPM stelt hierover vragen aan het college.

Sociale Huurwoningen

Hieronder de beantwoording van de vragen.

Beantwoording schriftelijke vragen sociale huurwoningen-aangepast

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring