Zoek
Sluit dit zoekvak.

Skatepark.

Lokale Partij Middelburg heeft zich keihard ingezet voor een nieuw skatepark wat uniek is in Zeeland. Nu gaat het bouwen beginnen aan de Geersesweg. Het mooie aan dit ontwerp is dat er  uitbreidingsmogelijkheden zijn voor in de toekomst. Middelburg is zo weer een echte skatestad. 

De Lokale Partij Middelburg is verheugd dat de skaters uitgebreid betrokken zijn geweest bij het ontwerp. Daarmee hopen we dat de nieuwe baan zelfs beter gaat bevallen dan de oude baan. Wij hebben eerder aangegeven dat we ook een pumptrackbaan in Middelburg willen. Dit willen we aan de andere kant van de stad, zodat de skatesport toegankelijk blijft voor de jongste kinderen. Hier gaan we ons voor blijven inzetten.


We hopen op veel sportplezier voor de skaters, en een drukbezochte feestelijke opening.

Jesse Aarnoutse

Raadslid LPM

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring