Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jeugd en Veiligheid

Projectleider Jeugd en Veiligheid

Toelichting:
Steekwapenbezit is een serieus vraagstuk en verdient het om die reden breed onder de aandacht gebracht te worden Middelburg. Op basis daarvan kan een gericht pakket van sanctie/restrictie/controle/handhaving en voorlichting/communicatie in gang gezet worden

Onderstaand Amendement is om die reden ingediend op het raadsvoorstel

Amendement-D66-CU-LPM-GroenLinks-en-fractie-Onderdijk projectleider-functionaris-jeugd-en-veiligheid

rvs-aantrekken-projectleider-functionaris-jeugd-veiligheid.pdf

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring