Zoek
Sluit dit zoekvak.

Problematiek overlast in het Geere-gebied

Problematiek overlast in het Geere-gebied

Naar aanleiding van de voortdurende overlast stelde de LPM onderstaande vragen aan het college van B&W.

Beantwoording schriftelijke vragen over Geeregebied – Jesse Aarnoutse (LPM)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring