Zoek
Sluit dit zoekvak.

Middelburg komt jonge huizenkoper tegemoet: hogere lening voor eerste huis

Middelburgse jongeren die hun eerste huis willen kopen, kunnen meer geld lenen via de gemeente. En dat is niet de enige manier waarop Middelburg de problemen op de woningmarkt wil aanpakken.

Lees heel het artikel op PZC klik hier

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring