Zoek
Sluit dit zoekvak.

LPM boekt grote overwinging

Gemeenteraadsverkiezingen

De Lokale Partij Middelburg heeft een grote overwinging behaald.

De LPM kreeg 4177 stemmen. Dit levert de LPM 6 zetels op in de raad.

LPM laat coalitiebesprekingen voeren door informateur

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring