Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kiezersbedrog??

Laten we als LPM heel duidelijk zijn.
De LPM was en is tegenstander van een bedrijventerrein aan de Trekdijk en bebouwing van Cleene Hooge.
Maar er zijn wel twee nieuwe feiten waarmee de LPM danig rekening moet houden.
Het eerste feit is dat er na deze verkiezingen nog steeds een meerderheid in de Raad is die voorstander is van een bedrijventerrein aan de Trekdijk en van bebouwing van Cleene Hooge, namelijk de PvdA, de Christenunie, de SGP, de VVD en het CDA , 16 zetels van de 29.
Het tweede feit is dat de informateurs ( en deze zijn volstrekt onafhankelijk, weet u nog? )gezegd hebben dat afboeken van een of beide locaties een onverantwoord risico is en daarbij tevens een coalitie hebben voorgesteld waar ook wij verrast over waren.
Wat moet de LPM nu doen? Verbeten vasthouden aan haar standpunt ( tegen Trekdijk en Cleene Hooge ) en dan de oppositie ingaan? Dan weten we in ieder geval zeker dat Trekdijk en Cleene Hooge worden volgebouwd.
Of in de formatie gaan praten met de aangewezen coalitiepartners en proberen tot een vergelijk te komen en daarbij zo veel mogelijk van zijn standpunten te behouden( wat overigens nog niet zo eenvoudig zal zijn)?
Wij hebben, gelet op deze feiten, gekozen voor dit laatste. Daarbij zullen de andere aanstaande coalitiepartijen moeten bewegen Maar ook de LPM zal moeten bewegen. Zo gaat dat nu eenmaal in Nederland. Er moeten compromissen worden gesloten en ook dat staat in ons verkiezingsprogramma.
Daar is geen woord Spaans bij en met kiezersbedrog heeft dat alles niets te maken.

Wij leven nu eenmaal in een coalitieland en niet in een dictatuur, gelukkig.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring