Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kassahuisje Molenwaterpark behouden!

De ingediende moties van LPM en PVDA en de motie van GroenLinks is na een schorsing in de raadsvergadering van 10 september, gewijzigd in een gezamenlijke motie.

Daarin wordt het college gevraagd te onderzoeken op welke wijze kan worden voldaan aan de behoefte van een voorziening zoals het kassahuisje.

Of herstellen of een nieuw huisje bouwen met voorzieningen. Met een overzicht van de kosten die hiermee gemoeid zijn.

In het plan is altijd het kassahuisje op genomen.

onderstaande motie is gewijzigd!

Motie Kassahuisje 10-sept-2018

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring