Zoek
Sluit dit zoekvak.

In Memoriam Cees Lodder

In Memoriam Cees Lodder

Zaterdag bereikte ons het droevige bericht dat onze zeer gewaardeerde wethouder en LPM lid Cees Lodder is overleden.
Het verlies van onze Cees is vooral voor zijn vrouw Marianne, Michelle, Mitchel en Remy moeilijk te dragen. Ook voor onze partij is dit een vreselijk groot gemis.

Cees is in 2017 bij de LPM gestart met veel enthousiasme. Dit kwam onder meer tot uiting in het schrijven van scherpe blogs voor onze website. Daarin kwam altijd zijn inzet voor de mensen die extra steuntje in de rug nodig hebben naar voren. Hij nam zijn ervaringen uit zijn werkzame verleden mee in de fractie. Een van zijn statements: “De meest kwetsbaren op de arbeidsmarkt mogen niet de dupe worden van geëxperimenteer”.
In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018, zette Cees zich volledig in om een gedegen partijprogramma op te stellen.
Na onze glorieuze winst bij de verkiezingen, is Cees wethouder geworden namens de LPM. Hij is mede opsteller van het “Werkprogramma 2018-2022”. Hij kreeg een door hem geambieerde portefeuille. Daarin had hij Zorg (Wmo en Jeugd), Integratie, Welzijn en volksgezondheid, Participatie en bewonersinitiatieven, Wijkaanpak, Begraafplaats/crematorium, Personeel en organisatie, Communicatie en dienstverlening, Kunst en cultuur, en de Trekdijk.
Cees zag zijn dossiers nooit los van de mens die erachter schuil gaat, ging graag het gesprek aan en zocht altijd de verbinding.
Cees ontpopte zich als een gedreven wethouder, die met hart en ziel zich inzette om binnen het sociaal domein een laagdrempelige toegang tot zorg en ondersteuning te bewerkstelligen.
Een systeem toegankelijk voor ieder die daar een beroep op doet. Deze zware klus kan Cees helaas zelf niet meer naar een goed resultaat leiden. Wij zullen ons inzetten om dit in de geest van de visie van Cees tot het gewenste resultaat te leiden.
In de korte periode dat Cees als wethouder zijn taken inhoud gaf, was hij een respectabel bestuurder.
Zijn inzet voor participatie van de burger in projecten, zoals bij de Trekdijk en het Julianabad Arnemuiden zullen voor altijd aan hem verbonden blijven.

Wij verliezen in Cees Lodder een vriendelijke, toegankelijke en gedreven mens met een missie. En vooral een mensenmens in optima forma.
Iedereen die hem heeft mogen kennen gaan hem heel erg missen.

Voor altijd in onze harten. Cees bedankt voor wie jij was.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring