Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het woord aan………………

………………… ons Raadslid Jos van den Boom

Gemeenschappelijke Regelingen.

Samen met de provincie en de andere 13 gemeenten maakt gemeente Middelburg gebruik van Gemeenschappelijke regelingen, het is beter om dit gezamenlijk te doen dan iedere gemeente apart, zo kunnen we goed met elkaar samenwerken en ook gezamenlijk de kosten dragen en rapportage bewaken.

Gemeenschappelijke regelingen zijn onder meer Gemeenschappelijke Gezondheidsdienst GGD,

Veiligheidsregio Zeeland VRZ, Regionale Uitvoeringsdienst RUD, Afvalstoffenverwijdering Zeeland OLAZ.

In de commissies en raadsvergaderingen staan deze Gemeenschappelijke regelingen altijd op de agenda meestal met een voortgangrapportage of een financiële begroting voor komende jaar of verantwoording van het afgelopen jaar, er kunnen altijd vragen gesteld worden.

Als LPM-fractieleden hebben we een taakverdeling tot controle van de financiële bijdrage door onze gemeente en rapportage van de diverse Gemeenschappelijke regelingen zodat wij in onze fractievergaderingen en ook in de gemeenteraad hierover met elkaar in gesprek kunnen gaan.

Kwaliteit van de Gemeenschappelijke regeling staat natuurlijk voorop maar de kosten voor de gemeente en de inwoners zijn ook een belangrijk onderdeel.

Zelf neem ik als raadslid deel in de klankbordgroep Veiligheidsregio Zeeland raadsleden.

Jos van den Boom Raadslid LPM

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring