Zoek
Sluit dit zoekvak.

Graffiti in fiets en voetgangerstunnels

Graffiti in fiets en voetgangerstunnels

In de raadsvergadering van 31 jan is een motie van de LPM met algemene stemmen aangenomen

Graffiti in tunneltjes

 

Door een prijsvraag uit te schrijven onder aanvoering van een vakkundige vrijwillige jury en door de winnaar de uitvoering ook daadwerkelijk te gunnen, ontstaat een meer positieve grondhouding rond uitingen van graffiti- en street-art. Er zijn inmiddels genoeg voorbeelden bekend dat prijswinnende ontwerpen ongemoeid worden gelaten door andere taggers, uit respect voor andermans artwork.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring