Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Formatieadvies stuurt op stabiliteit in Middelburg

De formateur in Middelburg kan aan de slag met LPM, CDA, VVD en SGP voor de vorming van een nieuw college. Dat advies geven informateurs Schoenmakers en Van Kerkhove.

“Het gezond maken van de financiën in Middelburg heeft de hoogste prioriteit. En grondbeleid staat voorop”.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring