Zoek
Sluit dit zoekvak.

Doof op flatwoning driehoog in Dauwendaele

Germaine Kamano

Onze wethouder Cees Lodder in gesprek met de kersverse ambassadeur van Ongehoord & Ongezien.

Ze legt uit hoe moeilijk de alledaagse dingen voor doven en slechthorenden kunnen zijn.

Cees Lodder: ,,Met jou heb ik er een adviseur bij. Je kunt me altijd bellen of mailen en we komen op geregelde tijdstippen bij elkaar voor overleg.”

Zie de PZC van 15 november (klik op onderstaande link)

Doof op flatwoning driehoog in Dauwendaele

 

 

 

foto: Lex de Meester

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring