Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cleene Hooge: participatie belangrijk

Fractievoorzitter Piet Kraan: ,,We willen luisteren naar de omwonenden”

Alternatief: Het uitzicht vrij houden en onderzoek doen naar de bouw van enkele landgoederen in plaats van de bouw van tientallen huizen.

Het is van groot belang dat het participatieteam een brede afspiegeling vertegenwoordigd van de omwonenden, en belanghebbenden.

LPM: nieuw-compromis voor woningbouw Cleene Hooge

————————————————————————–

In de raad van Middelburg

De LPM dient een Amendement in

samen met SGP en VVD  m.b.t. het Raadsvoorstel.

Ontwikkeling Clleene Hooge raadsvoorstel-26-juni-2019

Amendement Ontwikkeling Cleene Hooge -19-93

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring