Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Carla Doorn wethouder Middelburg voor de LPM

Persbericht                                   Middelburg, 5 februari 2019

Nieuwe wethouder LPM: Carla Doorn-Roosenburg
Carla Doorn-Roosenburg wordt de nieuwe wethouder voor de Lokale Partij Middelburg (LPM) in het college van B&W van de gemeente Middelburg. Zij volgt Cees Lodder op die 19 januari jongstleden plotseling overleed. Carla Doorn neemt de volledige portefeuille over van haar voorganger waaronder de sleuteldossiers zorg en Trekdijk. De nieuwe wethouder start op 1 maart 2019.

Fractievoorzitter van de LPM Piet Kraan laat weten blij te zijn zo snel een nieuwe wethouder gevonden te hebben. “Het verdriet na de dood van Cees is groot, heel groot. Het was moeilijk om in deze omstandigheden na te denken over opvolging. Onze fractie heeft Carla gevraagd of zij deze verantwoordelijkheid op zich wil nemen. Om als wethouder van de grootste partij een bijdrage te leveren aan de ambities van de LPM. En ze heeft ‘ja’ gezegd. Carla zet zich al tien jaar in voor de LPM en heeft een stevig mandaat van de kiezers. Ik ben er trots op haar als nieuwe wethouder in het college van B&W te zien. Een sterke vrouw, die met een frisse blik tot resultaten wil komen.”

Carla Doorn (1961) was tot op heden werkzaam als sectievoorzitter en docent maatschappijleer aan Nehalennia Stedelijke Scholengemeenschap. Ze woont nu bijna dertien jaar in de wijk Mortiere in Middelburg, is tien jaar actief voor de LPM en is sinds 2010 raadslid. Carla Doorn is er klaar voor en heeft er zin in om aan haar taak te beginnen. “Hoe dubbel dat nu ook is na het overlijden van Cees. Ik ga zijn goede werk met hart voor de inwoners en ondernemers voortzetten,” geeft Carla Doorn aan.

Bram de Buck zal de plaats van Carla Doorn in de gemeenteraad innemen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring