Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Afscheid…

Beste lezer,

Dit is het laatste stukje dat u van mijn hand ziet verschijnen. Ik ben met veel plezier wethouder geweest maar het waren wel een paar veelbewogen jaren. Vooral het moeten bezuinigen in het Sociale domein viel niet mee. Gelukkig staan we er nu financieel beter voor. Ook Corona heeft veel veroorzaakt waar we als bestuur alle zeilen moesten bijzetten. Fijn dat er nu weer van alles mogelijk is. Maar we moeten waakzaam blijven. En nu weer de verschrikkelijke oorlog in de Oekraïne. Wat bezielt mensen toch om een heel land in puin te schieten.

Maar hiertegenover staan ook heel veel leuke dingen. Ik denk dan aan de herdenking van de slag om de Schelde. Dat heb ik mogen meemaken op een Canadees oorlogsschip. En dan teruggebracht worden met een supersnelle rubberboot. Dat zie je toch alleen in films? Of het beklimmen van de Lange Jan, tot ver boven waar de toeristen komen. Het ontvangen van de Noorse ambassadeur en het deelnemen als bestuurslid van organisaties als de GGD en de Muziekschool. En dan zie je tegelijk de veerkracht van de verschillende instellingen om door de vervelende coronatijd te komen.

Ik wil u als lezer en inwoner bedanken. Ik draag het stokje met vertrouwen over aan het nieuwe College van Burgemeester en Wethouders.

Carla Doorn

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring