Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuw Middelburg

Nieuw Middelburg is een karakteristieke goed gerenoveerde wijk uit de jaren twintig aan de rand van de stad grenzend aan de nieuwe wijk De Veerse Poort.
De wijk telt ±1850 inwoners met ± 1000 huishoudens, waarvan ± de helft eenpersoons. De wijkbewoners kunnen gebruik maken van zowel de vele voorzieningen in het Centrum als die van de Veerse Poort.
In het hart van de wijk bevindt zich de fijne speeltuin Van Epenpark. De wijkvereniging ‘Nieuw Middelburg’ heeft de zorg over deze grote speeltuin. Ze is ook eigenaar van het verenigingsgebouw.

Zelf suggesties of input voor de wijk? Woont u zelf in Nieuw-Middelburg en heeft u suggesties of ideeën die u graag aan ons wilt laten weten? We gaan graag met u in gesprek! Het vaste aanspreekpunt voor de wijk Nieuw-Middelburg is Jesse Aarnoutse

Jesse Aarnoutse

Raadslid LPM

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring