Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ter Nagedachtenis aan Cees

TER NAGEDACHTENIS AAN CEES

Jouw missie: abrupt in de kiem gesmoord. Zaterdagavond 19 januari bereikte ons de schokkende tijding. Reacties van ongeloof, verbijstering en verdriet. Een groot verlies voor Marianne en je kinderen, voor familie en vrienden. Een zware slag voor de Middelburgse gemeenschap, de politiek en je fractie. Cees, jij was hét boegbeeld van de partij en een zeer gewaardeerd lid van het college: vanaf het eerste uur.

In de negen maanden dat wij jou hebben meegemaakt als onze wethouder zagen wij je opbloeien, in alle bescheidenheid genieten van je rol. Je beschouwde het als een voorrecht te mogen werken voor en aan de Middelburgse samenleving. Integer, oprecht, zonder dubbele agenda, een luisterend oor biedend, je afspraken nakomend. In jouw eigen woorden: “De job van mijn leven.” Hoe betrekkelijk kan het leven zijn.

In de aanloop naar en tijdens je wethouderschap verhief jij burgerparticipatie en maatschappelijke betrokkenheid tot prioriteit nummer één en wist jij de politiek dichter bij onze inwoners te brengen.

“Het komt goed, geef mij even de tijd.” Die tijd was jou niet vergund Cees, maar goed komen zal het. Dat is waar wij voor staan. Wij zullen je niet beschamen.

Ed de Graaf, raadslid                           
Lokale Partij Middelburg
www.lokalepartijmiddelburg.nl

 

Langs deze weg wil de LPM u bedanken voor de vele blijken van medeleven en warme steunbetuigingen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring