Zoek
Sluit dit zoekvak.

Analyse en kiezersbedrog?

Visie:

Recent is de LPM door verschillende media beticht van kiezersbedrog. Dinsdag 10 april stond er een bericht in de PZC in de column Analyse over ons standpunt t.a.v. de Trekdijk in Nieuwland. Het is moeilijk je te verweren tegen dit soort eenzijdige berichtgeving.

Een betekenis van het woord analyse is een systematisch onderzoek waarbij een probleem ontleed wordt. Alle elementen waaruit dit probleem bestaat moeten in een analyse worden beschreven en uiteengezet.

Genoemde analyse voldeed hier niet aan.

De LPM blijft tegenstander van industrie op de Trekdijk. Wij hebben de werkgroep in Nieuwland altijd bijgestaan en adviezen gegeven en zijn altijd transparant geweest over de (on)mogelijkheden. De werkgroep spant zich onvermoeibaar in om met goede, aanvaardbare alternatieven te komen. Hierin steunen wij ze volledig. Op een door Nieuwlanders belegde bijeenkomst 11 maart in het Dorpshuis is de pers niet eens aanwezig geweest. Daar hebben we uitdrukkelijk de financiële positie van de gemeente benoemd.
Schriftelijke vragen hebben we gesteld, moties ingediend. De financiële problemen van Middelburg, waar noch de LPM, noch de Nieuwlanders verantwoordelijk voor zijn, niets lezen we hierover in genoemde analyse.
Terugkomend op bovenstaande definitie, misschien dat deze journalist in het vervolg een objectieve analyse kan schrijven.

Carla Doorn-Roosenburg
Raadslid LPM
C.Doorn@lokalepartijmiddelburg.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring