Blog: Vera Barentsen over communicatie

Communicatie.

De LPM is van mening dat het heel erg jammer is, dat het boekje over Middelburg met alle wetenswaardigheden erin niet meer uitgegeven zal worden in de toekomst, dit in verband met de toenemende digitalisering. Voor oudere mensen en inwoners die geen computer hebben is dit een gemis, temeer omdat er wel vraag naar is. Het is altijd makkelijk om snel even iets op te zoeken over een sportvereniging of hulpdiensten of andere belangrijke informatie over Middelburg. Daartegenover staat wel, dat er voldoende hulp wordt geboden in de centrale publiekshal van het Stadskantoor. Deskundige en vriendelijke medewerkers staan u daar te woord. Aan de vele bezoekers van deze hal kunnen we zien dat persoonlijke benadering belangrijk blijft.
Ook bent u altijd van harte welkom op een fractievergadering van de LPM, waar wij als partij altijd bereid zijn om naar uw klachten te luisteren en eventueel een oplossing voor u te vinden.
Jammer is het wel weer, dat er geen speciale kennismakingsbijeenkomst meer plaatsvindt voor nieuwe inwoners van Middelburg.
Wij vinden de Nieuwjaarsbijeenkomst hiervoor niet voldoende geschikt, omdat deze open staat voor alle inwoners en niet specifiek voor de nieuwe.
Desalniettemin hoopt de LPM u daar toch weer te ontmoeten om u een gelukkig nieuwjaar toe te wensen.

Vera Barentsen -Heijgelaar.
Raadslid Lokale Partij Middelburg
www.lokalepartijmiddelburg.nl
V.Barentsen@lokalepartijmiddelburg.nl

Start typing and press Enter to search